Kruzeri

Rad na kruzeru zvuči kao pravi san. Pored toga što ćete dobro zaraditi dobićete jedinstvenu priliku da putujete svetom, upoznate nove zemlje, nove ljude i kulture. Uz velike dnevnice na kruzerima uspećete i da uštedite i da se dobro zabavite tokom slobodnih dana. Na sajtu Posao Inostranstvo možete naći najaktuelnije oglase za rad na kruzerima na pozicijama konobara, fotografa, muzičara, fitnes instruktora, video montažera, prodavaca i drugog.

Kako izgleda CV za rad na brodu?

Vaš CV za rad na brodu mora biti otkucan i odštampan. Ručno pisane radne biografije i propratna pisma skoro sigurno neće biti uzeta u obzir. Podrazumeva se da CV mora biti napisan na Engleskom, osim ako u oglasu nije drugačije naglašeno.

Kako otići na kruzer

Nakon što ste napisali CV u kome ste naveli sve svoje veštine, potrebno je da nađete proverenu agenciju koja posreduje u pronalaženju poslova na kruzerima. Pošto se radi o radu u inostranstvu, potrebno je da proverite da li je agencija kod koje konkurišete od poverenja. Ukoliko želite da saznate kako izgleda rad na kruzeru iskustva onih koji su već našli posao na brodu vam mogu biti od velike koristiti. Pronađite njihove priče na forumima ili pitajte prijatelje da li znaju nekoga ko je imao posao na kruzeru.